Medewerker

"De warmte van de organisatie, in combinatie met een huiselijke sfeer binnen de personeelsploeg en de mogelijkheid om binnen de organisatie je eigen talenten en competenties te kunnen inzetten en ontwikkelen zorgt elke dag opnieuw voor energie."

Sinds maart 2021 ben ik actief binnen Raakzaam. Eerst als verantwoordelijke Technische dienst, maar al snel kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien naar de functie bouwexpert. Komende vanuit de evenementensector was werken met en voor personen met een verstandelijke beperking een nog onbekende factor voor mij.

Dagelijks zorg ik ervoor dat de bewoners in een fijne en groene leefomgeving kunnen wonen, aangepast aan hun individuele noden, en help ik letterlijk en figuurlijk mee te bouwen aan hun toekomst binnen Raakzaam.

Het contact met de bewoners is onbeschrijfbaar.  Warm, oprecht, dankbaar, vrolijk, intens,… Dit in combinatie met een huiselijke sfeer binnen de personeelsploeg en de mogelijkheid om binnen de organisatie je eigen talenten en competenties te kunnen inzetten en ontwikkelen zorgt elke dag opnieuw voor energie en drive.  Iets dat ik niet alleen bij mezelf opmerk, maar binnen de hele organisatie.

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden