Medewerker

"Van treinliefhebbers tot strijkparelfanaten maar vooral een fijne bende waarbij een warme, zachte doch duidelijke richtingaanwijzer het beste uit hen naar boven kan halen. "

Egel, vesta, vespa, aan 't rond punt op de baan, daar waar die mannen aan den draad zitten,...

Ik ben er verzeild geraakt na een gigantisch fijne stage-ervaring in de vroegere vier. Bij de Marcel, Daniël, Patricia's enz. Leuke bende, lachen en gieren met de fratsen van jan & alleman daar!

Erna een paar vakantiejobkes, in den één en den drie. Leefgroepen op en top; bijzondere figuren, fijne (werk)sfeer, leuke anekdotes, noem maar op...

Vervolgens een poging tot wat meer verdieping aan KdG, gevolgd door de veel gevolgde vlod in Sint-Amandsberg. Het tweede was voor mij meer succesvol dan het eerste.

Aan de slag in de vijf, jihaa! Bij André's, Dirken en Marcen van weleer. Ikke braaf, hé Pietere ? Jaja, Marc! Allé, kaaaanie en dus Bockie handje helpen bij het losstrikken van zijn zelfgetouwde joggingbroekstrikken. Stelselmatig werd de oudere garde een oude garde maar kranig, dat bleven ze!

Passage in den twee daarna het aksent. Meer structuurkes maar ook hier een arsenaal aan intrigerende figuren met elk hun verhaal. Van treinliefhebbers tot strijkparelfanaten maar vooral een fijne bende waarbij een warme, zachte doch duidelijke richtingaanwijzer het beste uit hen naar boven kan halen. 

Sinds juni 2018 ben ik teamcoach van Bijs vzw

Boeiend, boeiend, boeiend!! Voor mij al meer dan 13 jaar lang.

De Vesta (intussen Raakzaam), patershoek, aan 't rond punt blijft nog steeds een leutige bende, warme t(e)huis, waar de middelen beperkt zijn maar de ons-kent-ons dit overstijgt.

Go Raakzaam, go!!! Ik wens ons een pak meer middelen vanuit de overheid, zodat er wat meer marge is, maar verder: doe zo voort!

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden