Cliënt

"Ik ben vertegenwoordiger voor leefgroep Taksent in de bewonersraad. Ik ben blij dat we onze mening kunnen geven over dingen we graag willen veranderen in de organisatie. "

Ik ben Veerle en ik woon in leefgroep Taksent. Voor deze groep ben ik vertegenwoordiger van de bewonersraad.  Hiervoor vergaderen we een aantal keren per jaar en bespreken we belangrijke thema’s, zoals de menu voor de feestdagen, dingen die we graag willen veranderen in de organisatie… Ik ben blij dat we onze mening kunnen geven en het zeggen als er iets is.

Ik vind het ook heel fijn om ateliers te hebben die ik graag doe. Ik hou zelf het meeste van de vorming op woensdagnamiddag. We leren hier heel veel bij en dat vind ik wel fijn, want ik ben heel nieuwsgierig.  Als we leren over smog kan ik beter praten met de andere bewoners in mijn groep en de begeleiding helpen als ze even niet meer weten hoe een bepaald woord uitgebeeld wordt in SMOG.

In de leefgroep ben ik heel blij dat de begeleiding er is om mij te helpen met dingen waar ik het moeilijk mee heb en ook om allerlei toffe dingen met mij te doen.

Zo vind ik het leuk om regelmatig met de begeleiding eens een dessertje te maken of dat ze me meenemen naar zwembad het Dolfijntje om te genieten van lekker warm water…

Ze vullen ook samen met mij mijn picto-  agenda in en overlopen zo de week, zodat ik een beter zicht heb op wat me allemaal te wachten staat.

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden