Cliënt

"Ik vind het echt belangrijk om veel mensen rondom mij te hebben en dit heb ik hier volledig! Een tijdje geleden heeft iemand op Raakzaam het voor mij zelfs geregeld dat ik een Meet en greet met Clouseau te pakken had."

Ik ben Mimoun en ik woon in de cocoon. Ik heb al in een aantal leefgroepen gewoond dus ik ken in Raakzaam dan ook heel veel mensen. Ik ga graag eens op bezoek bij begeleiding van vroeger. Dan krijg ik soms eens een extraatje en kan ik soms dvd’s lenen die wij in onze leefgroep niet hebben.

Op de brandweg zit ik gewoon graag in mijn rolstoel en kijk ik graag rond. Allen en iedereen zien passeren, alles goed in de gaten houden,...  . Dat is echt mijn ding! Ik vind het echt belangrijk om veel mensen rondom mij te hebben en dit heb ik hier volledig!

Als behulpzame klusjesman, heb ik ook een werkkistje! De begeleiding haalt in de kringloopwinkel dan elektrische toestellen voor mij die ik dan volledig uit elkaar kan vijzen! Zo kan ik het milieu een handje helpen!

Wat ik ook heel leuk vind, is dat Raakzaam rekening houdt met mijn geloofsovertuiging. Zo maakt de keuken voor mij speciaal halalvlees klaar.

Ik hou ook heel erg van Muziek! Zowel van Vlaamse artiesten als van typische Marokkaanse muziek. Zo ben ik een enorme fan van Clouseau! Als ze in de buurt ergens optreden ben ik daar wel te bespeuren. Een tijdje geleden heeft iemand op Raakzaam het voor mij zelfs geregeld dat ik een meet en Greet met Clouseau te pakken had.

Daarnaast speel ik ook heel graag zelf muziek met mijn elektrisch keyboard en ben ik al jaar en dag trots lid van het bloemetjeskoor. Als showbeest in hart en nieren, hou ik ervan om in de belangstelling te staan.

Het semi- atelier op maandag is ook echt mijn ding! Als er maar te werken valt!

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden