Medewerker

"Ik werk graag bij Raakzaam omdat ik hier omringd word door cliënten, een warm team heb met fantastische collega’s en een functie mag uitvoeren die ik ongelofelijk interessant en uitdagend vind."

In 2019 kwam ik voor de eerste keer in aanraking met het toenmalige Vesta. Ik mocht hier stagelopen als ergotherapeut. Al van de eerste dag was ik verkocht aan de positieve energie op en rond de organisatie. Na deze stage ben ik blijven plakken in de organisatie, ook tijdens het verder studeren aan de Universiteit bleef ik verbonden via vakantiewerk.

Toen ik mijn opleiding 'Management en beleid van de gezondheidszorg' afrondde kwam er een vacature vrij voor ‘financieel expert’. De mogelijkheid om mee te kunnen werken aan de visie en missie van deze fantastische organisatie kon ik niet laten liggen. Ik werk graag in Raakzaam omdat ik hier omringd word door cliënten, een warm team heb met fantastische collega’s en een functie mag uitvoeren die ik ongelofelijk interessant en uitdagend vind. Het is fijn om mijn tanden te zetten in de financiële uitdagingen die de persoonsvolgende financiering met zich meebrengt en Raakzaam verder te laten groeien als sociaal ondernemer.

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden