Terug naar overzicht

Dagelijks onderhoud paarden

Raakzaam heeft een fijn paardenproject waarbij momenteel twee paarden worden ingezet: Medley en Elma. Samen met  onder andere Katja, Lynn, Mia, Mark, Patricia,... verzorgen we elke dag onze paarden met de nodige liefde en de nodige passie! We strelen, borstelen, ... de paarden en we maken ritten op het paard of met de koets. Het werken met paarden doet ons letterlijk deugd!

Maar weet je...  onze paarden zijn allergisch aan het hooi en moeten hiervoor speciaal hooi krijgen dat net ietsje meer kost. Daarnaast willen we hen ook goed verzorgen en laten we ze opvolgen door een dierenarts en hoefsmid. 

Jij kan ons helpen om onze paardenwerking blijvend te ondersteunen. 

Je kan dit doen door een fictief voedselpakket te kopen voor de prijs van 10,00 EUR. 

Je kan ook een half voedselpakket kopen voor de prijs van 5,00 EUR.

Heb jij zin om ons te steunen? Stort dan vandaag nog een gift met de vermelding 'Gift voedselpakket paarden' op het rekeningnummer BE82 7376 2034 6668.

Tip: je kan ook een storting per kwartaal doen. Dit kan via een doorlopende opdracht door een storting te plaatsen in maart, juli, september en december. Je komt zo op jaarbasis aan het bedrag van 40 EUR wat eveneens in aanmerking komt voor het fiscaal attest!

 

Reeds ingezameld

480,00
doel: € 2.500,00

Ook helpen?

Doe nu een gift
Terug

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden