Familie en netwerk

"Een ouderproject als Bijs is nog voor velen een totaal nieuw traject langs ongekende oorden.  Maar we moeten eerlijk zeggen... samenwerken met Raakzaam is een plezierreisje!"

Wij zijn Leen en Isabel. 2 van de 20 (plus)ouders van 9 Bijskinderen: Jef, Stef, Jan, Dries, Imke, Chandler, Tijl, Jasper en Lobke. Meer dan tien jaar geleden vertrok de Bijstrein in station: De toekomst...

Als voorzitter en ondervoorzitter van een zotte Bijsbende besturen wij de Bijstrein op een 1-richtingspoor naar het geluk voor onze kinderen, samen met kleurrijk team van begeleiders, vrijwilliger en (plus)ouders. Halverwege onze reis vroegen we Raakzaam om mee op onze trein te springen en om ons, als ruimdenkende  reisbegeleider, vanuit hun nabije buurtstation te helpen samen de zorg voor onze kinderen te ‘conducteren’. En we zijn meer dan blij dat we een abonnement gaven aan Raakzaam! Ondertussen kunnen we rekenen op de hulp van verschillende medereizigers met bakken bagage: Annemie, Koen, Inge, Hilde, Anne en Anne, Isolde, Nancy’s en Pieters,... jullie zijn een plezier om mee samen te sporen. 

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden