Terug naar overzicht

Onze-Lieve-Vrouwplein

De locatie Onze-Lieve-Vrouwplein, vaak kortweg OLVP genoemd, ligt in het bruisende stadscentrum van Sint-Niklaas. Deze uitvalsbasis bevindt zich vlakbij de Grote Markt. Momenteel zijn er op deze locatie 4 groepen ondergebracht waaronder een houtatelier, een bak&crea-atelier en twee leefgroepen waar enerzijds gestructureerde dagbesteding centraal staat en anderzijds meer sensopathische dagbesteding. 

Toekomstgericht willen we de sfeer in deze locatie verder uitbouwen naar een Urban sfeer en het kloppende, bruisende hart van de organisatie waar het een komen en gaan van mensen is. 

OLVP moet de plaats worden waar bruisend leven, loket, open ateliers en commerciële producten een centrale plaats krijgen. Ook de polyvalente ruimte willen we graag ter beschikking stellen aan externen. 

 

Medewerker

"Dit is mijn eerste job, waardoor het wat spannend afwachten was op vlak van de groepen, cliënten, collega's, organisatie, sfeer enzovoort. Gelukkig werd ik hier vanaf dag één enorm warm en open ontvangen, door zowel collega's als cliënten."

lees meer getuigenissen

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden