Inschrijven voor 'Speurtocht op boederij Finca!'

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

  Terug naar overzicht

  Speurtocht op boederij Finca!

  Deze activiteit is voorbij.

  In Sint-Niklaas willen wij IEDEREEN MEE. Je leeftijd, inkomen, herkomst, religie, geaardheid, fysieke of psychische mogelijkheden maken daarbij niet uit. We brengen inclusie, diversiteit en gelijke kansen daarom met veel plezier onder de aandacht van 1 tot en met 20 juni 2022 tijdens het festival Iedereen Mee! Kom jij ook af? Finca is alvast van de partij!

  Zin in een speurtocht en/of rondleiding op kinderboerderij ’t Wollen Hof met een lekkere traktatie achteraf? Dan nodigen we je graag uit!

  Eén dag per week verandert kinderboerderij ’t Wollen Hof namelijk in Finca. De kinderboerderij én cafetaria worden dan uitgebaat door alle ‘Finca-partners’: medewerkers van vzw Raakzaam, vrijwilligers en mensen met een ondersteuningsaanvraag (onder meer mensen met een verstandelijke beperking).

  Het ‘Finca-project’ wil alle mensen de kans geven om hun talenten te ontwikkelen zonder hun beperkingen te negeren. Dat gebeurt in de huiselijke sfeer en charmante omgeving van de kinderboerderij. Op 14 juni organiseren we een speurtocht en rondleidingen zodat ook jij de voordelen van dit project kan ontdekken.

  Meer info op de website van Festival Iedereen mee of via finca@raakzaam.be.

  Terug

  Inschrijven

  Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

  Kies een onderwerp:

  Voorwaarden