Terug naar overzicht

Tovertafel

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spelen projecteert. De spelen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

Het is een speelse zorginnovatie die mensen met behulp van interactieve lichtprojecties plezier laat beleven. Er worden spellen op tafel (of op een ligmat, de vloer of een rolstoelblad) geprojecteerd die reageren op bewegingen.

Toen we deze tovertafel uit testen op Vesta ging er voor vele van onze bewoners een nieuwe wereld open. Clienten werden geprikkeld door de lichtprojecties die zij rondom hun ervaarde.

De geprojecteerde bewegende afbeeldingen nodigde dan ook onze clienten uit om effectief in beweging te komen. Maar wat ons als begeleiding het meest aansprak was dat zelfs de kleinste beweging door deze projector en sensor werd waargenomen. Doordat de sensor van deze tovertafel zo snel reageert en dan beweging brengt in zijn projecties wordt de aandacht van onze bewoners getriggerd.

doel: € 7.089,39

Ook helpen?

Doe nu een gift
Terug

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden