Medewerker

"In Vesta ben je in verbinding met de cliënten, met familie en met collega’s. De warmte die daarin ligt, is typisch Vesta."

Ik heb altijd getwijfeld om voor opvoedster of verpleegkundige te studeren. Ik koos voor verpleegkundige.

Toen ik op mijn 21ste van school kwam, heb ik een interim gedaan in vesta. Het was nog de tijd dat iedereen alles deed. Ik was de vaste partner van Vera in de leefgroep. Zij was baas in de keuken, ik stond meestal in de badkamer.

Verzorging doe ik nog altijd heel erg graag.

Ik heb verschillende jobs gedaan maar de link met Vesta was er altijd. Ik stond in paviljoen 2, werkte bij een thuisverzorgingsdienst, ging naar de nacht, naar paviljoen 5,….

Bij het ontstaan van de zorggroep was ik erbij. Daar als begeleider en teamcoach werken was misschien wel mijn heerlijkste tijd. Ik werk graag dichtbij de cliënten.

Vesta heeft een groot deel van mijn leven bepaald.

Ik heb heel veel fijne momenten met familie en collega’ s doorgemaakt. Niet altijd gemakkelijke maar altijd schone.

Er zijn 1000den voorbeelden te geven van fijne momenten. Met de zorggroep naar de “parkingfeesten” of de uitspraken van sommige cliënten: pokkig zijn, de mongoliaboom, kiekenwust, …

Er wordt hier veel gevraagd maar je krijgt ook veel terug. Het is een job die soms moeilijk is om los te laten. Maar je beleeft ook heel veel plezier. Minstens een vleugje humor is altijd aanwezig.

Als collega’s hebben we mekaar zien opgroeien. Je ziet vroegere stagiairs mama worden, ziet anciens op pensioen gaan, ... Vesta verbindt ons voor altijd.

Terug naar overzicht

Inschrijven

Schrijf je in op één van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al onze acties.

Kies een onderwerp:

Voorwaarden